Stage That! - Boek uw eigen podiumartiesten.

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wilfried Van der Elst

stand-up_comedian_wilfriedVlaamse Stand-up comedian 

boek deze artiest! | boek het gehele Independent Comedy-collectief (zie info onderaan)  

Genre: Stand-up Comedy

Wilfried Van der Elst is in 2009 begonnen met stand-up comedy. Zijn comedy-carrière kende een vliegende start als finalist bij het Get up,Stand up! comedy-project, waarmee hij een mooie toernee langs de Antwerpse cultuurcentra heeft afgewerkt...

ster_evaluatie_4 | reviews | bekijk filmpje | meer info over de boekingsprocedure |  


Wilfried Van der Elst is in 2009 begonnen met stand-up comedy. Zijn comedy-carrière kende een vliegende start als finalist bij het Get up,Stand up! comedy-project, waarmee hij een mooie toernee langs de Antwerpse cultuurcentra heeft afgewerkt. Een maand later was hij al één van de vier finalisten bij de prestigieuze 123 Comedy Award finale in de Arenberg. 

Ondertussen is hij toch al een tijdje bezig met comedy. Zijn eerste setje ging voornamelijk over de Zoo, waar hij ook 'werkt', maar nu heeft hij een nieuw setje klaar en daarin heeft hij het over te zwaar en te lui zijn. Voor hem is het belangrijk dat hij het niet over kut en lul moet hebben. Hij zoekt zijn humor ergens anders en wil zeker niet de grofste of hardste comedian zijn. Wat hij wel vraagt, is een stevig podium, want het moet wel wat gewicht aankunnen. Hij is wat je noemt een zwaargewicht comedian, in de letterlijke zin van het woord.

Geselecteerd voor de Get up, Stand up!-toernee 2009-2010 langs de Antwerpse cultuurcentra
Finalist 123 Comedy Award 2010
Halve-finalist Comedy Slam 2011 (NL)

Deze artiest behoort tot het Comedy-collectief Independent Comedy. Een optreden van het volledige Comedy-collectief kan vanaf 120€ tot 470€ voor 30min à 2u. Independent Comedy is een collectief van onafhankelijke comedians die samen, maar elk in hun eigen stijl, een avondvullende show brengen. De prijzen zijn berekend zonder klank en licht.

Terug naar Stand-up Comedians