Stage That! - Boek uw eigen podiumartiesten.

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Ramses Noffels

stand-up_comedian_ramses_noffelsVlaamse Stand-up comedian 

boek deze artiest! | boek het gehele Independent Comedy-collectief (zie info onderaan)  

Genre: Stand-up Comedy

 Deze stand-up comedian-wannabe bevaart de vele watertjes van de comedy. Hij brengt een variatie van fijne woordspelingen en buitenproportionele pointes tot bizarre anekdotes en gekke dwaalsporen...

ster_evaluatie_4 | reviews | bekijk filmpje (Independendent Comedy) | meer info over de boekingsprocedure |  


 Deze stand-up comedian-wannabe bevaart de vele watertjes van de comedy. Hij brengt een variatie van fijne woordspelingen en buitenproportionele pointes tot bizarre anekdotes en gekke dwaalsporen. Hij gaat hierbij de zoektocht naar zichzelf, waarbij hij zichzelf behoorlijk op de rooster legt, niet uit de weg. Verder is hij actief als redacteur alla scribare-scribendum, amateur-radionist, anti-techneut, nerd, Facebook Fag Hag, MoFo, Twitterteef, eeuwige loser van comedy-wedstrijden en zo veel meer. Er wordt ook wel eens geroddeld dat hij arme kindjes te eten geeft, al kan dit laatste niet bewezen worden.

Stand-Up Comedy, grappegrollen en lachebulderen met zijn spontane zomaar uit het leven gegrepen situatiehumor!
Recensie van Moon Art Gallery, svv, 01-02-2011 : “Het beste toonmoment kregen we van Ramses Noffels. Hij mat zich een underdogrol aan - homo én lelijk -, maar, typisch Belgisch, hij klauterde met sprekend gemak uit die geknevelde positie in de kelderverdieping. Strak ritme, goede timing, zelfverzekerde tred, geestig materiaal.”

Deze artiest behoort tot het Comedy-collectief Independent Comedy. Een optreden van het volledige Comedy-collectief kan vanaf 120€ tot 470€ voor 30min à 2u. Independent Comedy is een collectief van onafhankelijke comedians die samen, maar elk in hun eigen stijl, een avondvullende show brengen. De prijzen zijn berekend zonder klank en licht.

Terug naar Stand-up Comedians