Stage That! - Boek uw eigen podiumartiesten.

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Boekingsprocedure

Eigenlijk is het simpel! Je klikt op de respectievelijke "boek deze artiest" link. Wij bekijken daarna jouw doorgestuurde wensen en noden en bespreken de gewenste timing van het optreden rechtstreeks met de artiest. Als we de juiste datum en uur 'in optie' hebben kunnen vastleggen, krijgt je een mailtje van ons met details over het verdere verloop van de boekingsprocedure. 

Wil je hierover meer details weten, lees dan verder ...

Sommige artiesten zijn gebonden aan een agent of manager, anderen horen bij een onafhankelijke organisatie die alles voor hen regelt en nog anderen staan volledig op eigen poten. Stage That! heeft zo voor iedere situatie een manier ontwikkeld om de boekingsprocedure vlot te laten verlopen, zodat jij, als organisator van je eigen podium, er niet al te veel hinder van ondervindt ...

Enkele voorbeelden:

De artiest is afhankelijk van een agent of manager:

  • Wij contacteren de juiste persoon en nemen een optie op het gewenste tijdstip. Indien dit nog vrij is, sturen we je een mailtje met de bevestiging hiervan en de te volgen stappen om de boekingsprocedure verder af te handelen. Dat kan een betalingsverzoek zijn (een boekingsvergoeding of een voorschot) of eventueel nog een tussenstap, met een voorstel tot wijziging van het uur van optreden bijvoorbeeld.

De artiest behoort tot een andere, alles voor hem/haar regelende organisatie:

  • Wij contacteren deze organisatie en geven jouw vraag voor een optreden door aan hen. Zij nemen vervolgens concact met je op en handelen de boekingsdetails samen met jou verder af.

De artiest handelt al zijn commerciƫle zaken zelf af:

  • Wij contacteren de artiest en nemen een optie op het gewenste tijdstip. Indien dit nog vrij is, sturen we je een mailtje met de bevestiging hiervan en de te volgen stappen om de boekingsprocedure verder af te handelen. Dat kan een betalingsverzoek zijn (een boekingsvergoeding of een voorschot) of eventueel nog een tussenstap, met een voorstel tot wijziging van het uur van optreden, of het bekijken van verdere noden die de artiest nodig heeft om te kunnen optreden, zoals voorzieningen ter plaatse voor licht en geluid bijvoorbeeld.
Heb je bijkomende vragen, dan kan je steeds contact opnemen met Stage That! We zullen er alles aan doen om jouw podium zo vlot mogelijk te vullen.